Esprint de Mataró i Bilbao Triathlon

Amb 850, l'esprint de Mataró es la prova més multitudinària d'aquesta distància de tot el circuit català, i probablement la que compta amb més nivell.

El club va aportar 11 integrants de l'equip, aconseguint una 30ª posició en nois, i una 9ª posició en noies. Destacar el primer podi de la temporada en V1F de la Belén (2ª), i l'estrena de l'Irene amb el club, que li va agradar tant que va fer una volta de més en bici ;-) Els parcials van ser:

124 ESTER LAFITA SANCHEZ 1:37:02 0:21:23 0:44:59 0:30:40
A Bilbao, distància Half Ironman amb la presència de l'incombustible Diego, notant millora a l'aigua, pero com podeu llegir a la seva crònica (http://www.planetatriatlon.com/bilbao-triathlon-2015/), incident a la bici que ja va marcar tota resta de la cursa.