Duatló de Reus i Marxa cicloturista Rutes del Montseny

Amb la temporada de triatló a tocar, diumenge es disputava el penúltim duatló de la temporada a Reus, i en distància esprint. També era campionat de Catalunya per clubs, a on es comptaven els temps dels 4 primers de cada equip. Aquesta prova donava un bonus especial de punts a la lliga de clubs i per tant no hi podíem faltar. El resultat final, 17a posició final, amb els següents parcials:

LLOC NOM TOTAL CARRERA1 BICICLETA CARRERA2
75 SANCHEZ ALMAZAN, JOAQUIN 1:08:05 0:21:17 0:38:16 0:08:32
78 GUZMAN ARROYO, SERGIO 1:08:15 0:21:26 0:38:10 0:08:39
80 BONA CARNEROS, RUBEN 1:08:20 0:19:37 0:41:16 0:07:27
98 VIVO ESCUDERO, GERARD 1:11:28 0:23:23 0:39:09 0:08:56
108 FERNANDEZ ARRABAL, ERIK 1:13:36 0:23:20 0:41:05 0:09:11

També diumenge, i per preparar la temporada de mitja/llarga distància, 7 components de l'equip van participar en la marxa cicloturista Rutes del Montseny, de 152 i 2300m de desnivell positiu acumulat, a on el bon temps va acompanyar. A destacar que al ser una prova no competitiva, no hi ha classificacions finals, només temps. També comentar que era el primer cop que molts dels que participaven, passaven els 100 i poc km... sens dubte, una gran experiència que no va deixar indiferent a ningú.