Sprint Calafell, 70.3 Pays d'Aix i EM Menorca

Tres competicions al llarg del cap de setmana amb presència dels nostres triatletes, en total fins a 14 triatletes competint.
La prova amb més presencia es va fer a Calafell, darrera prova puntuable pel circuit català, a on es presentaven 10 triatletes del club (2 noies), amb un molt bon resultat per equips (6é de 39) i un podi femení (Belen Hidalgo 2ª a V1F). Amb el resultat aconseguit a Calafell (la millor puntuació de la temporada) acabem la lliga a la 12ª posició de 22 clubs, i per tant, garantim la permanencia la màxima divisió del triatló català un any més. Els parcials van ser:

47 ROMERA ROCA, CRISTINA 1:16:38 0:12:08 0:38:29 0:26:01

A la localitat francesa d'Aix-en-provence es disputava la 3ª edició de l'Ironman 70.3 Pays d'Aix, amb 1600 inscrits. Un temps inmillorable (sol i una mica de calor) rebien els triatletes, a destacar la gran organització d'aquest event amb natació en un llac, bici dura amb 1000 d+, i una cursa a peu amb moltes pujades i baixades que dificultaven agafar un ritme constant. L'expedició de 3 triatletes del club va acabar molt satisfeta, amb els següents resultats:

307 MIQUEL MORALES ROLDAN 5:10:17 0:32:08 2:49:51 1:41:05
551 RAFA MELENDEZ LOPEZ 5:27:31 0:34:35 2:46:13 1:58:22
609 DAVID ZARROCA CONILL 5:31:56 0:33:40 2:54:58 1:54:03

Finalment, a Menorca es disputava la darrera prova del circuit Extreme Man, en format mig Ironman, a on en Gerard Vivó i Javier Diaz es van desplaçar per acabar la prova amb un molt bon resultat tot i el vent que hi havia, que dona mostra de les seves progressions durant l'any. Els seus parcials van ser (un total de 600 inscrits):

207 GERARD VIVO  5:16:40 0:34:31 2:43:02 1:55:11
337 JAVIER DIAZ DELGADO 5:38:56 0:41:02 2:42:31 2:07:03