Mundial Belfort, WTP Promaster Madrid, Half de Balaguer

El primer dissabte de juny ens deixava 3 competicions amb presència dels nostres triatletes.

A Belfort, França, el campionat del mon de triatló de llarga distància, a on participava Miquel Morales en grups d'edat (40-44M). Degut a les baixes temperatures, es va suspendre la natació i es va disputar un duatló en distàncies 9,5-90-20. Circuits molt exigents i condicions climàtiques força dures amb fred, boira, pluja,..., van marcar la competició.

LLOC NOM TOTAL CARRERA1 CICLISME CARRERA2
64 (40-44M) MIQUEL MORALES ROLDAN 5:47:36 0:40:37 3:15:00 1:43:12

A Madrid, segona prova del circuit BDream, a on va participar en Borja Alvarez en la prova Agemaster, distància olímpica, amb els següents parcials i una meritòria 8ª posició en el seu grup d'edat:

LLOC NOM TOTAL NATACIÓ CICLISME CARRERA
8 (20-24M) BORJA ALVAREZ CARRASCO 2:22:42 0:26:24 1:07:42 0:43:20

Finalment, a Balaguer, potser el mig Ironman més dur dels que es fan a terres catalanes, va comptar amb 3 integrants de l'equip que van agafar un bon grapat de punts de cara a lliga de clubs. 20ª posició per equips amb els següents parcials: