Duatló per Equips del Prat

Aquest passat dissabte 12 de febrer de 2011 es va disputar a el Prat de Llobregat, el campionat de Catalunya de duatló per Equips. La temperatura era bona malgrat un fort vent que dificultava el poder anar ràpid en alguns trams del segment ciclista.

La secció de triatló del Cerdanyola CH va presentar dos equips, en funció del ritme que es podia assolir. Per fi es va poder estrenar la nova equipació, en conjunt les sensacions és que era molt cómoda, i a més es fàcil de distinguir amb aquest color tant llempant.

L'equip A el formaven en Raúl Caroz, Txema Córdoba, Cristian Fernandez i Miquel Morales. Per malatia va causar baixa d'ultima hora en Josep Nebot, cosa que obligava a entrar tots junts ja que el temps del 4rt classificat era el que comptava. El temps final de l'equip A va ser 1h04m21s, ocupant la 29ª posició final.

L'equip B el formaven en Conrad Aubach, Carlos Dapena, José F. Gonzalez, Fede Martinez, Chema Muñoz i David Zarroca. El seu temps va ser de 1h09m23s, ocupant la posició 51ª.

L'any vinent esperem preparar més equips i entrenar una mica més els relleus i les transicions...